Set Gebitreinigings Fivfivgo™

$20.95 - $35.95

Cyfarfu Maak kennis â de Fivfivgo™ - set protheseinigings - aangedreven door geavanceerde reinigingstechnologie!

Set Gebitreinigings Fivfivgo™

De Fivfivgo™ Kunstgebitreinigingsset maakt gebruik van de kracht van zijn geavanceerde reinigingsoplossing, verrijkt met cloordioxide en cetylpyridiniumchloride, om een ​​moeiteloze en effectieve reinigingservaring voor ubit te kuenst. Bij het onderdompelen van de prothese in de oplossing in de draagbare behuizing werkt de krachtige combinatie van ingrediënten synergetisch om hardnekkige vlekken, geuren en bacteriën te verwijderen. De zachte maar grondige werking waarborgt de integriteit van het kunstgebit en zorgt tegelijkertijd voor langdurige frisheid en reinheid. Omdat er mwyn cael borstels ychwanegol o gereedschap nodig zijn, vereenvoudigt Fivfivgo™ de verzorging van het kunstgebit en biedt het handige oplossing voor gebruikers om overal hygiëne te handhaven.

Fivfivgo™ Kunstgebitreinigingsset Belangrijkste kenmerken:

 1. Gwaith ail-gynnig effeithiol: onze speciaal samengestelde reinigingsoplossing yn gemaakt om vlekken op te lossen, geuren te elimineren en bacteriën te doden, waardoor uw kunstgebit na elk gebruik fris en hygiënisch blijft.
 2. Handig kofferontwerp: De Fivfivgo™-set beschikt over een compacte en draagbare koffer die dient als handige opslag- en reinigingsoplossing. Voeg eenvoudigweg de reinigingsoplossing toe, plaats uw kunstgebit erin in laat Fivfivgo™ de rest doen.
 3. Zacht voor kunstgebitten: Wij begrijpen hoe belangrijk het yw om de kwaliteit van uw kunstgebit te behouden. De zachte reinigingsformule van Fivfivgo™ zorgt voor een grondige reiniging zonder de integriteit van uw tandprothese in gevaar te brengen.
 4. Ontwerp amlswyddogaethol: O u nu thuis o onderweg bent, Fivfivgo™ biedt de flexibiliteit en het gemak dat u nodig heeft om uw kunstgebit met minimale inspanning te onderhouden.
  Set Gebitreinigings Fivfivgo™

Bestaat uit 2 belangrijke ingrediënten to Fivfivgo™ Kunstgebitreinigingsset

 1. Cloordiocsid: Cloordioxide staat bekend om zijn uitzonderlijke desinfecterende eigenschappen en yn een krachtig ingrediënt dat schadelijke bacteriën, virussen en hardnekkige vlekken effectief van uw kunstgebit verwijdert. Zeg vaarwel tegen geuren en vlekken met de reinigende kracht van chloordioxide, zorgvuldig samengesteld voor ongeëvenaarde hygiëne.
 2. Cetylpyridiniumclorid: Met zijn bewezen antiseptische en antimicrobiële eigenschappen verbetert Cetylpyridiniumchloride de werkzaamheid van de reinigingsoplossing door bacteriën aan te pakken en hun hergroei te voorkomen. Ervaar langdurige frisheid en bescherming met Fivfivgo™, versterkt met de kiembestrijdende kracht van Cetylpyridinium Cloride.
  Set Gebitreinigings Fivfivgo™

Mae'n de reden waarom de Fivfivgo™ prothesereinigingsset set arbennig yn

 • Geavanceerde reinigingsoplossing met cloordioxide en cetylpyridiniumchloride.
 • Draagbaar en handig kofferontwerp voor eenvoudig opbergen en reizen.
 • Effeithiol verwijdering van vlekken, geuren en bacteriën.
 • Zacht voor kunstgebitten, met behoud van hun integriteit.
 • Geen behoefte aan borstels o schoonmaakgereedschap ychwanegol.
 • Zorgt voor langdurige friseid en reinheid.
 • Snel en moeiteloos onderhoud van uw kunstgebit.
 • Geschikt voor alle soorten kunstgebitten.
 • Compact formaat voor opbergruimte op het aanrecht of in de badkamer.
 • Vereenvoudigt de verzorgingsroutine van uw kunstgebit.

Hoe te gebruken:

 1. Agor het draagbare doosje en vul het met de aanbevolen hoeveelheid reinigingsoplossing.
 2. Plaats uw kunstgebit in de koker en zorg ervoor dat deze volledig in de oplossing yn ondergedompeld.
 3. Sluit de behuizing veilig en laat Fivfivgo™ zijn Magie werken. Laat het kunstgebit gedurende de aanbevolen tijd weken, verwijder het vervolgens, spoel het grondig af met water en geniet van een frisse, schone glimlach.

EIN GARFODAETH
Rydyn ni wir yn credu bod gennym ni rai o'r cynhyrchion gorau yn y byd. Os nad oes gennych brofiad cadarnhaol am UNRHYW reswm, byddwn yn gwneud BETH FYDD YN cymryd i sicrhau eich bod 100% yn fodlon â'ch pryniant. Gall prynu eitemau ar-lein fod yn dasg frawychus, felly rydym am ichi sylweddoli bod risg ZERO absoliwt wrth brynu rhywbeth a rhoi cynnig arno. Os nad ydych yn ei hoffi, dim teimladau caled byddwn yn ei wneud yn iawn. Mae gennym 24/7/365 Cymorth Tocyn ac E-bost. Cysylltwch â ni os oes angen cymorth arnoch.
Peidiwch â chopi testun!
Set Gebitreinigings Fivfivgo™
Set Gebitreinigings Fivfivgo™
$20.95 - $35.95 Dewiswch opsiynau